ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Εξοπλισμός-Παροχές

Το Γυμναστήριο μας, για ακόμα μία φορά, προχωράει στο μέλλον με την πλήρη ανακαίνιση του εξοπλισμού του.Με την σειρά SYGNUM της GYM 80 International μετατρέπει κάθε προπόνηση σε μοναδική εμπειρία.Η μοναδική αισθητική της κατασκευής των μηχανημάτων δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ιδανική για άσκηση.Το Fitness Center Maina ξέρει να διαλέγει αξιοπιστους συμμάχους για την γυμναστική σας.

Παροχές

1. Aerobics
Περιφημος τρόπος εξάσκησης.Ασφαλές, αποτελεσματικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό!!Γυμναστείτε και ιδρώστε με συνδυασμούς βημάτων και με μουσική που ξεσηκώνει.Ιδανικό για κάψιμο λίπους.
2. Step
Πλήρες αερόβιο πρόγραμμα με σύμμαχο το STEP.
3. Fight Club
Συνδυαζει κινήσεις απο το αerobic και απο πολεμικές τέχνες.Ένα πρόγραμμα εκτόνωσης που εκτος απο τη βελτίωση της αεροβιας ικανότητας μπορεί και προσφέρει κέφι, ζωντάνια και δυναμισμό σε όλους του αθλούμενους.
4. Sculpipting
Γενική εκγύμναση για μυική αντοχή, σύσφικη και τόνωση με βοηθητικά μέσα όπως βαράκια, ράβδοι, λάστιχα.
5. Fit Ball
Δυναμικό μάθημα για όλο το σώμα με τη χρήση μεγάλης μπάλας.Κάνει το μάθημα παιχνίδι.
6. My Break
Μάθημα... χωρίς διάλειμμα!Απολαύστε την αερόβια άσκηση να εναλλάσεται με ασκήσεις μυικής εμδυνάμωσης.Ιδανική επιλογή για σκούμενους όλων των επιπέδων.
7. Yoga
Στοχεύει στην αρμονία και ισορροπία, σώματος και ψυχής με ατελείωτες θετικές επιδράσεις.Οι ασκήσεις yoga τονώνουν τη ζωτικότητα του οργανισμού σας,ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, αυξάνουν την ευληγισία και διατηρούν τη φυσική, ενεργειακή και νοητική κατάσταση σε άριστη φόρμα.
8. Pilates (Level 1 , level 2, level 3)
Απαιτεί τη συμμετοχή σώματος και μυαλού, εξασφαλίζει ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυικών ομάδων, προωθεί την ευληγισία και τη σκελετική ευθυγράμμιση.Επιτρέπει να πετύχετε μέγιστη αλλαγή στο σώμα σας.Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εμφανή με την ποιότητα στη στάση και την κίνηση του απαλλαγμένου απο κάθε ένταση σώματος.Αποκτήστε ένα σώμα που σκέφτεται για τον εαυτό του.